Corona maatregelen

Beste leden en ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 2 november zijn we per aanstaande zaterdag 6 november genoodzaakt om te controleren op de coronapas. Iedereen vanaf 18 jaar die sporthal De Hulsebosch of het Hart van Diever bezoekt, moet een geldige QR-code én legitimatiebewijs bij entree kunnen laten zien. Dit geldt voor sporters en voor publiek.

Onze trainers zullen dit controleren.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn tijdens lessen geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk aan trainers en begeleiders.

Deze maatregel geldt voor alle lessen. Wij hanteren hierin het ‘protocol verantwoord sporten’ van NOC*NSF en gaan uit van de adviezen van de KNGU en de Gemeente Westerveld.

Toegang tijdens lessen

Aan ouders van jeugdleden het dringende verzoek om niet binnen te komen en buiten te wachten.  Zoals dit eerder dit jaar ook het geval was.

Houd je aan de basisregels

De basisregels helpen om besmetting van jezelf en anderen met het coronavirus te voorkomen. Ook als je al gevaccineerd bent. Als we onze handen wassen, afstand houden, testen en thuisblijven bij klachten, en zorgen voor voldoende frisse lucht, worden minder mensen besmet.

Met sportieve groet,

Bestuur DOS Diever/Dwingeloo